Agenda

Jaarevent + ALV

Evenement details:

  • Datum: Woensdag -
  • ALV: 11.00-12.00 uur
  • Locatie: Amsterdam Art Center, Donauweg 23 Amsterdam
  • Aanmelden

ALV & Jaarevent 25 september

De assetmanagementorganisatie van de toekomst   'De kop is eraf, en nu?'  

Sommige corporaties zijn al jaren bezig en sommigen starten net met assetmanagement, ieder op zijn eigen manier. Misschien ben jezelf betrokken als kwartiermaker assetmanagement, als adviseur of heb je als assetmanager eigen verantwoordelijkheden om te sturen op vastgoed. Zeker is dat er verschillende ‘modellen’ gehanteerd worden.   Maar is er een perfect model? Een model dat iedere corporatie kan toepassen? De sprekers op ons jaarevent hebben veel corporaties van binnen gezien. Vanuit hun ervaring en visie nemen ze ons mee in hoe wij assetmanagement organiseren en hoe zij daar tegenaan kijken. Wat voor soort cultuur heb je eigenlijk nodig, wat is de rol en plek van assetmanagement in de praktijk? Maar ook gaan we in op belangrijke recente ontwikkelingen in ons vakgebied. Een van de ontwikkelingen is bijvoorbeeld hoe we het gebruik van grote hoeveelheden data kunnen inzetten om de maatschappelijke en financiële prestaties van ons vastgoed beter te begrijpen. De vraag die voorligt: op welke wijze hebben de ontwikkelingen impact op de organisatie en onze rol als assetmanager?  

Onze sprekers zijn Peter van Os (Rigo), Marten Middendorp (Republiq) en Batian Nieuwerth. Dagvoorzitter is Jeroen Bouwman. Daarna volgt, onder leiding van de dagvoorzitter, een paneldiscussie. Het panel bestaat uit Anne Wilbers (Mooiland), Bart Kesselaar (Havensteder) en Annemarie Maarse (Syntrus Achmea). Zij hebben een heldere visie op het assetmanagement van de toekomst en veel praktijkervaring. Herkennen zij het verhaal van onze sprekers? We sluiten af met een wrap-up door onze dagvoorzitter waarbij we misschien wel de aanzet tot het perfecte assetmanagementmodel benoemd krijgen. 'De kop is eraf, en nu?'

 Zorg dat je erbij bent, meld je aan via  www.vvaw.nl en we reserveren een plekje voor je.   Graag tot 25 september in Amsterdam!  

Locatie: Amsterdam Art Center, Donauweg 23, 1043 AJ Amsterdam

ALV: 11.00u-12.00u

Lunch (voor ALV-deelnemers): 12.00u-13.00

Ontvangst Jaarevent: vanaf 12.30u

Start programma: 13.00uur

Afsluiting/ borrel: 17.00u


Hartelijke groet,   Bestuur VVAW  

 

Inloggen