Lidmaatschap en contributie

Om zorg te dragen dat de doelstelling van de vereniging wordt gewaarborgd zijn er toelatingseisen en voorwaarden aan aspirant-leden gesteld. U kunt lid worden van de VVAW als u voldoet aan de volgende voorwaarden:
1. U bent alumnus van de ASRE-opleiding Asset Management voor Woningcorporaties
2. U oefent de functie (of vakinhoudelijk de functie) van asset manager uit bij een woningcorporatie
3. U stuurt binnen een woningcorporatie de asset managers aan
4. Als lid dient u een goede bijdrage te leveren aan het doel van de vereniging en niet in strijd met de gestelde doelstelling van de vereniging te handelen
5. Niet meer dan 10% van het totaal aantal leden van de VVAW mag als interim-adviseur bij een woningcorporatie werkzaam zijn, ook al is deze interimmer in functie als asset manager bij een woningcorporatie. Bij meer dan 10% aanmeldingen worden de aspirant-leden op een wachtlijst geplaatst (m.u.v. alumni van de ASRE-opleiding Asset Management voor Woningcorporaties).

Leden worden geselecteerd op basis van een schriftelijke motivatie die digitaal aangeleverd kan worden bij de secretaris Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. van de VVAW. De toelatingscommissie (bestaande uit twee bestuursleden) beoordelen op basis van opleiding, achtergrond en huidige functie of leden worden toegelaten tot de VVAW. Aspirant-leden ontvangen binnen 10 werkdagen na ontvangst van de motivatie en het ingevulde inschrijfformulier, een reactie. De contributie bedraagt in 2021 € 50,- per kalenderjaar. Deze contributie geeft leden toegang of korting tot evenementen en bijeenkomsten die georganiseerd worden door de VVAW. De ASRE zal voor alumni van de ASRE-opleiding Asset Management voor Woningcorporaties het lidmaatschap voor het eerste jaar voor haar rekening nemen. Wilt u lid worden van de VVAW? Meldt u zich dan hier aan..

U kunt de presentatie van de startbijeenkomst van 22 april 2015 downloaden.

Inloggen