Bestuur

Het bestuur van de vereniging van asset managers woningcorporaties bestaat uit alumni en docenten van de ASRE-opleiding Asset Management voor Woningcorporaties en een ASRE-vertegenwoordiger:

Dhr. Jan-Willem Sijrier (Voorzitter)
Jan-Willem Sijrier is Asset manager bij woningcorporatie Mooiland. In deze functie is hij medeverantwoordelijk voor de vastgoedportefeuille van circa 27.000 verhuureenheden. Voordat Jan-Willem in de corporatiebranche werkte, was hij actief als adviseur bij de Stec Groep en als marketeer bij een ontwikkelende bouwer. In het najaar van 2013 volgde hij de opleiding Assetmanagement voor woningcorporaties “Samen asset management tot een succes maken. En laten zien dat het werkt!

 

Dhr. Peter Tempelman (Penningmeester)

 

 

 


Mevr. Nienke Vermeulen (Bestuurslid)
Nienke Vermeulen werkt als asset manager bij woningcorporatie Zayaz. In deze rol is zij mede verantwoordelijk voor de prestaties van circa 15.000 verhuureenheden in de gemeente ’s-Hertogenbosch. Na haar studie bouwkunde aan de TU/e heeft zij bij verschillende woningcorporaties gewerkt. Eerst als projectleider, projectontwikkelaar en beleidsmedewerker en sinds 2014 als asset manager. Om zich goed voor te bereiden op deze functie heeft zij in 2013 de opleiding Assetmanagement voor woningcorporaties gevolgd. “Als asset manager zorg je dat de keuzes die je maakt op complexniveau bijdragen aan de strategische doelen en stel je jezelf continu de vraag “Doen we de goede dingen en doen we de dingen goed?”.

Dhr. Peter de Vries (Bestuurslid)
Peter de Vries is zelfstandig adviseur woningcorporaties. Peter heeft jarenlange ervaring in de corporatiesector en helpt nu woningcorporaties op het gebied van portfolio- en assetmanagement. Na een studie Bouwkunde aan de TU Delft, heeft hij de Master of Studies in Real Estate (MSRE) bij de ASRE gevolgd, specialisatie Assetmanagement. Peter is als bestuurslid actief in de Website & communicatiecommissie. Zijn motivatie voor zijn inzet bij de VVAW: "Assetmanagement staat als spelverdeler tussen strategie en operatie en is daarmee een enorm boeiend vakgebied; we kunnen heel veel van elkaar leren."

 

Dhr. Paul Tazelaar (Bestuurslid)
 

Dhr. Ronald Gouwerok (Bestuurslid)

Inloggen