Commissies

De VVAW heeft een aantal commissies ingesteld:

De activiteitencommissie heeft als taak het organiseren van activiteiten voor leden van de VVAW. Opleidingen worden georganiseerd in samenwerking met de ASRE. De bestuursleden die deel uit maken van deze commissie zijn: Nienke Vermeulen, Jacqueline van Ham en Jan-Willem Sijrier. Actieve leden zijn: Joost de Vries, Gert-Jan Wolleswinkel en Ronald Gilden, Gertjan Pranger, Marc Broere .

De kascommissie houdt toezicht op de begroting van de VVAW.  De bestuursleden die deel uit maken van deze commissie zijn: William Hage en Ronald Rouwendaal

De ledenwervingscommissie brengt de vereniging onder de aandacht te brengen bij aspirant-leden. De bestuursleden die deel uit maken van deze commissie zijn: Duco Bodewes en Peter de Vries.

De toelatingscommissie beoordeelt de inschrijvingen van nieuwe leden op de gestelde voorwaarden en toelatingseisen. De bestuursleden die deel uit maken van deze commissie zijn: Johan Conijn en Ciska Damen.

Communicatiecommissie verzorgt de (digitale) correspondentie en uitingen naar (niet-) leden van de VVAW (Mailing/Nieuwsbrief). De bestuursleden die deel uit maken van deze commissie zijn: Peter de Vries.

De website wordt verzorgt door Andrew Blok en Ciska Damen.

Zelf actief lid worden binnen de VVAW? De VVAW is opzoek naar leden die actief deel willen nemen aan een commissie. Mocht je hier interesse in hebben, dan vernemen wij dat graag. Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Inloggen